Om os

Vi er et team i My Molly Beauty Studio. Vi vil kun ønsker at levere den bedste service og resultat. Noget som vi med stolthed har arbejdet gjort mange år i faget for at kunne opnå. For os er det vigtigt at vi arbejder både med etik og hjerte på det rette sted.

Elena

Uddannet negletekniker fra 2016.
Uddannet lægeeksameneret kosmetolog og hudterapeut på NK i Hillerød fra 2020 og Certificeret
kosmetolog fra Medex Institute fra 2021

Dana Hornsleth

Uddannet kosmetolog på NK i Hillerød og Certificeret Bio Elektro Peeling hudterapeut
hos Shirley Maisted i København

Om os

Vi står stærkt inde for vores behandlinger, som
vi hele tiden løbende tage kursus i undervejs for at holde os skarpt opdateret i hvilke
behandlingsformer og teknikker der er bedst på
markedet.
Vi bruger kun de bedste produkter. .

Inesa

Uddannet Kosmetolog og Hudterapeut på NK
tilbyder:
-Ansigtsbehandlinger
-Voksbehandlinger med lycon
-Lash Lift
-Vipper og Bryn
-Forskeligt massage
-Rygbehandlinger
-Kolagen behandling med Dermapen

Anbefaling

I næsten 3 år har jeg været i Elenas fantastisk dygtige og professionalle hænder, hvor alt bliver lavet til perfektion. Når mine hænder og fødder skal plejes, er det ren forkælelse. Nænsomt går hun til opgaverne, og altid i en meget hyggelig atmosfære. Det er med stor glæde og et flot resultat jeg forlader hende, med viden om, at det sker igen ved næste nye tid.

Lise Skotte Jørgensen

Jeg er fast kunde hos Elena, hun lave smukke smukke negle, kan kun give mine varmeste anbefalinger og uden tvivl den bedste service. Elena er meget grundig og præcis og gør det professionelt stykke arbejde, som gør at neglene holder sig flot i flere uge.

Christina

Elena er altid supersød og fleksibel. Jeg har snart kendt hende længe og hun er altid god til at komme med ideer hvis det er tid til at prøve noget nyt. Elena giver sig tid til sine kunder, så man går derfra med pæne negle. Jeg bruger mine hænder meget og har aldrig kunne få neglelak til at holde, men nu går det nemt 4 uger og lakken holder stadig.

Mille